Categories:

Sport en militairen zijn met elkaar verbonden, net als BBQ’s en Defensie. Het was dan ook een logische keuze om de aftrap van Return To Base te beginnen met een Fundraising BBQ. Vele genodigden die zich inzetten voor de stichting, sporters, en ook partners en kinderen kwamen afgelopen zaterdag bij elkaar om deze aftrap te vieren met een 5-gangen BBQ. Deze werd bereid op 4 grote Green Egss door voormalig marinier Leonard Elenbaas, nu chefkok en eigenaar van www.purepassieontour.com.
Naast het overheerlijke eten werd er volop genetwerkt en vooral ideeën gedeeld om Return To Base verder te laten groeien. Het bestuur wil iedereen bedanken voor deze gezellige avond, het enthousiasme en inspiratie om van 2018 een prachtig jaar te maken!!
Alleen met elkaar komen we verder, FORTIS IN UNUM : SAMEN STERK!

   

Tags:

One response

  1. Beste bestuursleden van stichting Return to Base.
    Graag wil ik gebruik maken om mijn dank te uiten naar jullie. Zeer energiek team en een klasse presentatie die jullie hebben gebracht aan ons. Wij hopen dan ook dat de stichting een mooi jaar is gegund en dat jullie missie mag slagen. Want wij als militair hebben een sterke zucht naar verbondenheid en dat hebben we nadrukkelijk mogen ervaren tijdens de barbecue van wereldklasse!
    Wij wensen de stichting en haar bestuur al het goeds toe en mocht je als militair / donateur / of partner twijfelen om contact te leggen naar deze stichting, schroom niet en leg contact met deze kanjers! Samen sterk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *