Door het organiseren van events willen wij graag zien dat lotgenoten met elkaar kunnen gaan sporten. Om dit te bereiken is de inzet van vrijwilligers en donateurs heel erg hard nodig.

Daarbij melden we nog dat Stichting Return to Base is aangemerkt als ”Algemeen Nut Beogende Instelling”(ANBI). Waardoor uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

Wij danken u hartelijk voor uw steun en die is hart  nodig.

Sponsor Return to Base.

De Stichting is op zoek naar sponsoren. Overweegt u om sponsor te worden neem dan contact op met het secretariaat, via het contactformulierop de site of stuur een mail naar returntobaseqpo@gmail.com.

Samen met het bestuur kan dan naar een goede regeling voor uw bedrijf of organisatie worden gezocht. Denk aan reclame op onze website, uw bedrijfslogo in de digitale nieuwsbrief, uiteraard staan wij ook open voor de ideeën van uw kant. Voor u als bedrijf een goede gelegenheid om verdere invulling te geven aan “maatschappelijk verantwoord ondernemen”.

De Stichting is aangemerkt als ”Algemeen Nut Beogende Instelling”(ANBI). Waardoor uw gift (onder voorwaarden) aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

Vrijwilliger van Return to Base.

Wilt u ons team versterken en/of wilt u graag de handen uit de mouwen steken?
Meldt u dan aan als vrijwilliger, via het contactformulier op de site of stuur een mail naar returntobaseqpo@gmail.com.

Hoe kunnen wij evenementen organiseren? In eerste plaats door de inzet van vrijwilligers en daarnaast werft het bestuur van Stichting Return to Base fondsen via diverse subsidies, donateurs (vrienden van Stichting Return to Base) en sponsoring door het bedrijfsleven.

Vriend van Return to Base.

Spreekt het werk van Stichting Return to Base u aan en wilt u Vriend van de Stichting worden?
Dan kan dit door middel van een donatie van minimaal €10,00 per jaar of een eenmalige donatie op IBAN-nummer NL71RABO0325887543 onder vermelding van Vriend van de Stichting.