Wij zijn een team van (oud) militairen die meedoen aan de NeVoBo (Nederlandse Volleybal Bond) Zitvolleybal Competitie.

Zitvolleybal? Ja, zitvolleybal!

Bijna hetzelfde als staand volleybal, maar dan mag je “ontspannen” zitten en het net is iets lager. Je verwacht het misschien niet, maar spierpijn zijn na de eerste trainingen toch nog gegarandeerd!

Als je bekijkt waar wij allemaal vandaan komen, dan zijn wij misschien wel een bij elkaar geraapt zooitje; iedereen heeft zijn eigen achtergrond bij Defensie, zijn eigen verhaal en zijn eigen reden om mee te spelen in dit team.

Ondanks de verschillende achtergronden zijn wij een team! Iedereen staat voor elkaar. Naast een eigen verhaal neemt ook iedereen zijn eigen kennis en ervaring mee. We delen 1 belangrijke eigenschap: we zijn allemaal militair (geweest).

Trainen doen we vanuit het MRC in Doorn, voor de meesten een grote binder binnen ons team. Ons motto is ‘Fortis in Unum’,samen sterk. Door onderling begrip en weten waar je vandaan komt, zijn soms weinig woorden nodig. Als kameraden zie je het als iemand het even zwaar heeft, een schouderklopje nodig heeft, gewoon even een grap of grol of juist even niks nodig heeft. Voelen wij dit altijd perfect aan? Nee natuurlijk niet, maar we proberen het wel!

Wie zoeken wij? Voor komend seizoen zijn we weer ingeschreven voor de NeVoBo competitie, maar we zoeken nog wel spelers die mee willen doen! Heb je geen ervaring in Volleybal? geen probleem, want dat valt te leren. Zeker met de enthousiaste en ervaren trainers. Wil je deel uitmaken van het team? neem dan contact op via returntobaseqpo@gmail.com
Je bent meer dan welkom om eens mee te doen of om gewoon eerst eens te kijken wie of wat we zijn. Op de Maandag avond wordt er getraind in het MRC te Doorn van 19:00 t/m 21:00. Een fysieke beperking is geen vereiste om mee te mogen spelen, enthousiasme wel!

Kosten zullen €65,- op jaar basis zijn samen met je NeVeBo lidmaatschap.